Think or Swim!

We verbazen en beklagen ons steeds vaker over het weer. Hoosbuien, snikhete dagen, droogte: door de klimaatverandering is extremer weer een feit. We moeten ons dus voorbereiden. In Zuid-Nederland willen we de gevolgen van klimaatverandering niet zien als kwelling, maar als kans. We hebben alles in huis om de gevolgen van extremer weer om te zetten naar nieuwe mogelijkheden.

Zuid-Nederland aanpassen aan het klimaat is een fikse klus. Maar we doen het met z’n allen. Overheden, designers en bezoekers van DDW gaan met Think of Swim! samen op zoek naar nieuwe businessmodellen.

Iedere dag te bezoeken in Brabant Living Lab.

Op 26 oktober organiseren we de bijeenkomst ‘Ruimtelijke adaptatie en Design on Tour’ in het SX gebouw op Strijp S. Tracy Metz neemt u mee in de ontdekking van nieuwe perspectieven die designers en design thinking openen voor het klimaatbestendig maken van een hele regio. We gaan een aantal aansprekende voorbeelden op de Dutch Design Week bekijken en interessante sprekers nemen u mee in wat design thinking voor u en uw organisatie kan betekenen. Klik hier voor het programma en om u aan te melden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via designra@brabant.nl