What’s Next?

Altijd al een kijkje in de toekomst willen nemen? Maak kennis met de nieuwste innovaties van Brabantse makelij. En laat je verleiden om ‘out of the box’ mee te ontwerpen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Dát kan in Brabant Living Lab.

Powered by de provincie Noord-Brabant.

Brabant Living Lab presenteert: de Innovation Games!

Tijdens de Innovation Games gaan tien teams van young professionals 24/7 in een real-life game op zoek naar innovatieve oplossingen voor tien maatschappelijke vraagstukken.  De games zijn van 23 t/m 28 september tijdens het Dear Future festival in Tilburg .

Binnenkort volgt hier de Line up

 

Brabant Living Lab strijkt in 2017 neer op 3 grote publieksevents: tijdens Delta Innovation Days in Bergen op Zoom, Social Innovation Week in Tilburg en Dutch Design Week in Eindhoven. Kom langs en doe mee!

DID-logo

18 t/m 21 mei

Bergen op Zoom

ddw-logo

21 t/m 29 oktober

Eindhoven

Bezoekersinformatie

Brabant Living Lab staat van zaterdag 23 tot en met donderdag 28 september in de Wagenmakerij in Tilburg tijdens het Dear Future festival. De Innovation Games zijn open voor publiek tussen 9:00-17:00.  De Wagenmakerij ligt in de spoorzone van Tilburg, aan het Centraal Station. Er zijn diverse parkeergarages in de buurt.

Partners